Sekretess och säkerhet

Välkommen till vår webbutik. Vårt mål är att du känner dig bekväm med att använda vår hemsida när du handlar i ditt lokala köpcentrum. När du köper produkt (er) från vår hemsida tar vi säkerhetsfrågan på allvar. Varje gång du anger ditt kreditkortsnummer, din fakturering och fraktinformation när du handlar, använder vi SSL-tekniken för branschstandard SSL (Secure Sockets Layer) för att förhindra att informationen avlyssnas.

Vårt engagemang för integritet

Din integritet är viktigt för oss. För att hålla din integritet säkrare, tillhandahåller vi detta meddelande, förklarar vår online informationspraxis och val som du kan göra om hur din information samlas in och används. För att göra detta meddelande lätt att hitta, gör vi det tillgängligt på vår hemsida och vid varje punkt där personligt identifierbar information kan begäras.

Informationen vi samlar in:
Detta meddelande gäller all information som samlas in eller skickas på vår hemsida. På vissa sidor kan du beställa produkter, göra förfrågningar och registrera dig för att ta emot material. De typer av personuppgifter som samlas in på dessa sidor är namn, adress, e-postadress, telefonnummer, kredit- / betalkortinformation. På vissa sidor kan du skicka information om andra personer. Om du till exempel beställer en present online och vill ha den skickad direkt till mottagaren måste du skicka mottagarens adress. Under dessa omständigheter är de samlade personliga uppgifterna Namn, Adress, Telefonnummer.

Hur vi använder information:
Vi använder den information du lämnar om dig själv när du beställer en beställning för att slutföra den beställningen. Vi delar inte denna information med externa parter utom i den utsträckning som krävs för att slutföra den beställningen. Vi använder informationen du lämnar om någon annan när du gör en beställning för att skicka produkten och bekräfta leveransen. Vi delar inte denna information med externa parter utom i den utsträckning som krävs för att slutföra den beställningen. Vi använder icke-identifierande och aggregerad information för att utforma vår webbplats bättre och att dela med annonsörer. Till exempel kan vi berätta för en annonsör att X antal individer besökte ett visst område på vår hemsida, eller att Y antal män och Z antal kvinnor fyllde i vårt registreringsformulär, men vi skulle inte avslöja någonting som kan användas för att identifiera Dessa individer. Slutligen använder eller delar vi inte personligt identifierbar information som lämnats till oss på nätet på sätt som inte är relaterade till de som beskrivs ovan utan också ger dig möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådana orelaterade användningar.

Vårt engagemang för datasäkerhet

För att förhindra obehörig åtkomst, behålla uppgifterna noggrannhet och säkerställa korrekt användning av information har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkerställa informationen vi samlar in på nätet.

Hur du kan komma åt eller korrigera din information:
Du kan komma åt för att granska all din personligt identifierbar information som vi samlar in på nätet och underhålla oss genom att skicka oss en skriftlig förfrågan till adressen som anges på informationssidan. Vi använder denna procedur för att bättre skydda din information. Du kan korrigera faktafel i din personligt identifierbara information genom att skicka en förfrågan som trovärdigt visar fel. För att skydda din integritet och säkerhet, kommer vi också att vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du ger tillgång till eller gör korrigeringar.

Hur kontaktar vi oss:
Om du har andra frågor eller problem angående dessa sekretesspolicyer, skicka oss ett mail eller kontakta vår kundservice online.