16/08/2020
Mavericks-eier Mark Cuban har sett fram til dette fra det øyeblikket franchisen kjøpte nr. 3-plukke Doncic ved å handle nr. 5-valget (Trae Young) og Dallas første valg i 2019 (Cam Reddish).   Cubans konkurransedyktige karakter ble ytterligere fremhevet da Mavericks kjøpte Porzingis av Knicks i januar i fjor. Kuban hadde bare ingen måte å vite at den første køya fra Doncic-Porzingis etter sesongen skulle skje midt i en pandemi på Disney World campus i midten av august. ..
26/07/2020
Dion Waiters gjorde sin efterlängtade Los Angeles Lakers debut på torsdagen under lagets första undersökning i Orlando mot Dallas Mavericks. Snabbavtryckaren skyddade inte.   Servitörer påverkade tidigt på spelet och slog två av sina tre första skott, inklusive en summer som slog trepekaren under första kvartalet. Servitörer fick sju poäng på sex minuter och "Waiters Island" återvände på att Twitter brändes efter hans starka start.   Servitörer slut..
26/06/2020
Bronny James, den 15-åriga basketbarnbarn och son till framtida Hall of Famer LeBron James nba kläder, utsåg snabbt Houston Rockets-stjärnan James Harden när han frågades vem han ser som NBA: s fem bästa spelare.   I en Twitch-spelström uppmanades James att välja de fem bästa spelarna utanför sin far. Han hänvisade först Giannis Antetokounmpo och Harden, som har vunnit NBA: s två senaste MVP-priser.   Efter att ha pausat för att tänka tilllade han sed..
29/05/2020
Gradering Dallas Mavericks fram Justin Jackson säsongen 2019-2020 Dallas Mavericks handlade för Justin Jackson i februari 2019. Valet av första omgången 2017 byttes till Harrison Barnes. Affären banade vägen för Mavs att underteckna Kristaps Porzingis och vara spelare i gratis byrån förra sommaren.   Jackson hade en stark närhet till sin andra NBA-säsong med Mavericks också. Under sina 29 sista matcher var han i genomsnitt 8,2 poäng och 2,3 returer på 18,3 minut..
15/04/2020
NBA står i stillhet som en följd av koronavirusutbrottet som har satt i anspråk professionella sporter över hela världen. Med 18 spel kvar att spela i ordinarie säsong för Utah Jazz, och ett datum med säsongen på raden, är det oklart när eller om säsongen kommer att återvända.   Med spelåtgärder i ett hållmönster är det en idealisk tid att titta på varje spelare på Jazzlistan och hur de har presterat den här säsongen. Har de överskridit eller misslyckats m..
02/03/2020
Jeff Green har bara spelat fem matcher för Houston Rockets.   Men veteran framåt har blivit förälskad av franchisen Houston Rockets basketkläder, och han hoppas göra Houston till sitt hem under överskådlig framtid.   Green sa att han och hans fru är nöjda i Houston. Han lovordade också staden för vad den har att erbjuda både ur ett basketmässigt perspektiv såväl som ett personligt perspektiv.   Green tecknade ett 10-dagars kontrakt med Ro..
16/12/2019
Golden State Warriors sitter för närvarande i botten i NBA-ställningen, med en rekord på 5-22. Under mycket av den tidiga delen av året hade tränaren Steve Kerr sitt korthandta, unga lag som kämpade hårt bara för att komma till kort vid det sista hinderet. Det var det ideala manuset för ett tanklag. Ungdomarna visade hjärta och lärde sig några lektioner. Samtidigt väntade Steph Curry och Klay Thompson i vingarna för nästa år, för att få åtföljas av några av de framståen..
02/08/2019
Houston Rockets general manager Daryl Morey säger att franchisen kommer att ha en flexibel plan för att vila James Harden, Russell Westbrook och andra viktiga veteraner nästa säsong.   Morey säger att målet för varje lag är att ha sina bästa spelare färska för slutspelet. Rockets har titeln ambitioner och kommer att behöva Harden, Westbrook, Eric Gordon, PJ Tucker och Clint Capela friska för efterårsperioden.   För att det ska hända kommer Rockets tro..
16/04/2019
Efter veckor där Danuel House Jr., såg fram emot sin första playoff-upplevelse, efter alla råd i form av strängriktningar han hade fått från Rockets veteraner när han förberedde sig, fann han mest spel i Game 1 på söndagen för att vara en bra tid.   "Det var roligt," sa House. "Det var en annan atmosfär för mig. Jag ville bara se till att jag bidragit på ett väsentligt sätt defensivt och bara låt mina brott komma när som helst. För mig handlade det bara om att..
18/02/2019
CHARLOTTE, N.C. - James Harden var inte intresserad av MVP-debatter. Han sa att hans poängspår var bara mer än att göra vad som var nödvändigt för att hjälpa de shorthanded Rockets-vinnarna. Trots att han ledde NBA för en andra på varandra följande säsong, driver Harden inte poängen mot honom.   Därefter tog föremålet för hans drag, steg-back 3-pekaren som har tagit honom för att poängera extremiteter och en 31-spelsträcka med minst 30 poäng. Han ansåg inte ..
27/12/2018
Taurean Prince är osannolikt att återvända till januari, enligt Hawks coach Lloyd Pierce.   Starten lilla framåt har missat de senaste åtta spelen med en vänstra fotledning. Han har också uteslutits för onsdagens match mot Pacers. Prince var planerad att bli utvärderad tre veckor efter hans skada, lidit 3 december mot Warriors. Han har just återvänt till domstolen för ljusskytte.   "Han är fortfarande ett sätt borta," sa Pierce onsdag. "Han har inte gjo..
06/11/2018
Golden State Warriors brott är otroligt bra, men på något sätt kan de göra ännu bättre poäng. Stephen Curry, Klay Thompson och Kevin Durant överväger något försvar som försöker innehålla tre av de bästa scorrarna någonsin, och även det kan det vara mer.   Masked bakom de ständigt strömmande höjdpunkterna i historiska Curry och Thompson trepunkts nätter är det faktum att Warriors brott inte är så ihärdigt som de viktigaste analytiska principerna som det l..
08/10/2018
SAN ANTONIO - Så olika som de offensiva stilerna på de 3-glada raketerna och omkollade Spurs kan vara, genom det mesta av första halvlek på söndag Houston Rockets basketlinne nba, verkade de bara bevisa att 3-pekare och mellanslagsspel räknas lika när de saknas .   Det kan ha varit något annat som Rockets kommer att ta från den ojämna vägen förbi Spurs, 108-93, bakom en stark defensiv prestation.   Spelar ett lag som fortfarande kommer upp, glad att ta om..
17/09/2018
På grund av öppnandet av träningslägret, associerar Houston Rockets huvudtränaren Jeff Bzdelik - arkitekten av franchiseens nr 6-rankade försvar - går i pension, säger ligakällor till ESPN.   Bzdelik, 65, informerad tränare Mike D'Antoni och generalchef Daryl Morey av sitt beslut på söndag. Bzdelik har funderat på pension i hela sommaren, och det finns inga hälsofrågor som dikterade beslutet, sade källor.   Bzdeliks försvar utvecklades till en av NBA..
06/09/2018
På natten av 2016 NBA-utkastet tog Phoenix Suns fyra separata risker och stämde som standard till en Houston Rockets basketlinne nba.   De valde Dragan Bender fjärde övergripande, en rå, unik kroatisk stor som skulle behöva tid för att räkna ut sin offensiva kompetensuppsättning och utveckla en pålitlig tröja.   De handlade upp till nr 8 i utkastet och plockade Marquese Chriss, utkastets rawest prospekt som var tvungen att förbättra sin basket IQ och pak..
27/08/2018
Golden State Warriors stjärna Stephen Curry har förespråkat för att löneskillnaden basketkläder avslutas på kvinnors jämställdhetsdag.   Curry, en av de mest kända idrottarna i Amerika, har länge använt sin plattform för att tala om sociala frågor. Tidigare har han kollapsat med Donald Trump om presidentens politik - något som ledde till att krigarna inte blev inbjudna till Vita huset efter att ha klivit NBA-mästerskapet.   På söndagen väckte Curry..
16/08/2018
Golden State Warriors superstjärnan Klay Thompson går in i det sista året i sitt kontrakt basketlinne. Kommer han att vara en krigare förbi denna säsong?   I en lönekapellega är det svårt att hålla en roster full av fyra All-Stars tillsammans, än mindre fem som Golden State Warriors kommer att ha i år.   Ett par av dessa All Stars-kontrakt löper ut efter denna säsong, inklusive Klay Thompson.   Klay går in i den sista säsongen av hans fyra..
02/08/2018
Kobe Bryant kunde ha varit lite skojar förra veckan när han frågade varför Los Angeles Lakers inte utarbetade Jayson Tatum. Ändå orsakade kommentaren en uppror på sociala medier efter att han såg ut att arbeta med Celtics 'fenom.   Det måste vara tufft för Los Angeles Lakers fans att se en Laker legend som Kobe Bryant vidarebefordrar kunskap till en rival i Jayson Tatum i stället för en av medlemmarna i den unga Laker-kärnan. Men efter sin spektakulära rookie säson..
06/04/2018
Dwyane Wade skickades tillbaka till teamet på Trade Deadline, med vilken han kommer att vara för alltid ansluten. Han tar nu roll som äldste statsman för Miami Heat - kanske bara för några veckor. Han utövar störst inflytande utanför domstolen.   Det finns en handfull spelare i NBA-historien som är 100 procent identifierade med en franchise. Kobe Bryant, Tim Duncan och Dirk Nowitzki är förmodligen de bästa exemplen på den här tiden, Damian Lillard vill bli en. Dwya..
17/01/2018
Los Angeles Lakers hade ett mycket stort gratisagentprogram sommaren 2018, med LeBron James och Paul George båda som kända spelare att driva. Men den senaste tidens gång avslöjade att Lakers utöver dessa två spelare, men också DeMarcus - kusiner som ett nytt jagtmål.   Lakers jaga kusiner är det en mycket bra anledning, han är en av de mest omfattande centra i ligan, är extremt sällsynt i ligan, båda kan rösta på tre punkter, men också i efter storm. Under tiden ..
02/09/2017
Golden State Warriors har inte bara varit i playoffs i många år Golden State Warriors basketlinne nba, men för det mesta har de också vunnit titeln. En Las Vegas-leverantör erbjuder nu sina kunder ett mycket knäppt spel.   Med ett förhållande på 1000: 1 kan "Westgate SuperBook" sättas på en playoff-dragning genom titelförsvaret. Nyfiken, för: Med en anställning på 100 000 dollar får kunden endast 100 Dolllar betalda. Även med ett spel i FC Barcelona mot en underk..
03/08/2017
Cleveland Cavaliers utarbetade Kay Felder i andra omgången förra säsongen Basket Tröjor. Efter ett underwhelming rookieår, kan han bryta ut i sin sophomore säsong?   Med den 54: e valet i 2016 NBA-utkast blev Kay Felders NBA-dröm en verklighet. Standout från Oakland Unversity utarbetades av de regeringsmästare, Cleveland Cavaliers.   Tekniskt var Felder utarbetad av Atlanta Hawksna och handlades sedan till Cavaliers för kontanter på utkastskväll vilket ty..
05/07/2017
MIAMI, 4 juli - Miami HEAT meddelade idag att de har avstått från Chris Bosh.   "Chris förändrade sin livs- och basketkarriär när han kom till Miami," sade HEAT president Pat Riley Basket Tröjor. "Och han förändrade våra liv till det bättre, på ett sätt som vi aldrig skulle ha föreställt oss när han gick med i Miami HEAT. Vi kommer för alltid att vara skuldsatta till CB för hur han bytte laget och ledde oss till fyra resor till NBA-finalen och två NBA-mästersk..
08/06/2017
En spelare som har utnyttjat fördjupningsprocessen fullt ut är tidigare Houston Guard Damyean Dotson. Han arbetade ut för Brooklyn Nets på onsdag.   Det finns ett återkommande tema som utvecklas inom Nets pre-draft-strategi: målspelare med förmåga att sträcka golvet. Killarna på NetsDaily har en fullständig uppdelning av veckans ordinarie träningspass, och de pekar på samma koncept. Det skulle inte bli någon överraskning för nätet att rikta skyttar. Trots allt hi..
19/05/2017
Golden State Warriors är det bästa laget i ligan. De har förmodligen monterat det mest begåvade laget i NBA-historia. De tilldelas för sin individuella storhet.   Ligan meddelade sina tre All-NBA-lag. Stephen Curry, Kevin Durant och Draymond Green var namngivna för ett lag. Klay Thompson fick också röster, men fick inte namnet på ett lag.   Curry och Durant namngavs till det andra laget. Curry fick 93 andra platser röster, men han fick också en första pla..
06/05/2017
Jazzen spelade bra för tre fjärdedelar av deras Game 2-förlust för de Golden State Warriorsna, basket inspirerade tröjor som överträffade sin motståndare 89-82 över den spänningen.   Det skulle ha varit bra för jazzen om de inte föll bakom 18 poäng under första kvartalet.   Långsamma start har befuddled Utah genom hela sitt säsongslopp. Jazzen var tillräckligt bra, fjädrande och explosiv nog att övervinna dem mot Los Angeles Clippers i första..
03/05/2017
  Charlotte Hornets håller den 41: e övergripande valet i den andra omgången av 2017 NBA Draft. Med den laddade utkastsklassen som Basketkläder online kommer in i NBA i sommar kommer det säkert att vara några diamanter i det grova som ett lag kommer att hitta sent i andra omgången. Även om Charlottes frontkontor inte har lycka till i utkastet under de senaste åren, finns det många intressanta utsikter att välja från denna offseason.   Hornets har in..
LeBron James Stephen Curry Russell Westbrook James Harden Chris Paul Kevin Durant Kyrie Irving Klay Thompson Kawhi Leonard Paul George Dwyane Wade Carmelo Anthony Dirk Nowitzki Anthony Davis