06/04/2018
Dwyane Wade skickades tillbaka till teamet på Trade Deadline, med vilken han kommer att vara för alltid ansluten. Han tar nu roll som äldste statsman för Miami Heat - kanske bara för några veckor. Han utövar störst inflytande utanför domstolen.   Det finns en handfull spelare i NBA-historien som är 100 procent identifierade med en franchise. Kobe Bryant, Tim Duncan och Dirk Nowitzki är förmodligen de bästa exemplen på den här tiden, Damian Lillard vill bli en. Dwya..
17/01/2018
Los Angeles Lakers hade ett mycket stort gratisagentprogram sommaren 2018, med LeBron James och Paul George båda som kända spelare att driva. Men den senaste tidens gång avslöjade att Lakers utöver dessa två spelare, men också DeMarcus - kusiner som ett nytt jagtmål.   Lakers jaga kusiner är det en mycket bra anledning, han är en av de mest omfattande centra i ligan, är extremt sällsynt i ligan, båda kan rösta på tre punkter, men också i efter storm. Under tiden ..
02/09/2017
Golden State Warriors har inte bara varit i playoffs i många år Golden State Warriors basketlinne nba, men för det mesta har de också vunnit titeln. En Las Vegas-leverantör erbjuder nu sina kunder ett mycket knäppt spel.   Med ett förhållande på 1000: 1 kan "Westgate SuperBook" sättas på en playoff-dragning genom titelförsvaret. Nyfiken, för: Med en anställning på 100 000 dollar får kunden endast 100 Dolllar betalda. Även med ett spel i FC Barcelona mot en underk..
03/08/2017
Cleveland Cavaliers utarbetade Kay Felder i andra omgången förra säsongen Basket Tröjor. Efter ett underwhelming rookieår, kan han bryta ut i sin sophomore säsong?   Med den 54: e valet i 2016 NBA-utkast blev Kay Felders NBA-dröm en verklighet. Standout från Oakland Unversity utarbetades av de regeringsmästare, Cleveland Cavaliers.   Tekniskt var Felder utarbetad av Atlanta Hawksna och handlades sedan till Cavaliers för kontanter på utkastskväll vilket ty..
05/07/2017
MIAMI, 4 juli - Miami HEAT meddelade idag att de har avstått från Chris Bosh.   "Chris förändrade sin livs- och basketkarriär när han kom till Miami," sade HEAT president Pat Riley Basket Tröjor. "Och han förändrade våra liv till det bättre, på ett sätt som vi aldrig skulle ha föreställt oss när han gick med i Miami HEAT. Vi kommer för alltid att vara skuldsatta till CB för hur han bytte laget och ledde oss till fyra resor till NBA-finalen och två NBA-mästersk..
08/06/2017
En spelare som har utnyttjat fördjupningsprocessen fullt ut är tidigare Houston Guard Damyean Dotson. Han arbetade ut för Brooklyn Nets på onsdag.   Det finns ett återkommande tema som utvecklas inom Nets pre-draft-strategi: målspelare med förmåga att sträcka golvet. Killarna på NetsDaily har en fullständig uppdelning av veckans ordinarie träningspass, och de pekar på samma koncept. Det skulle inte bli någon överraskning för nätet att rikta skyttar. Trots allt hi..
19/05/2017
Golden State Warriors är det bästa laget i ligan. De har förmodligen monterat det mest begåvade laget i NBA-historia. De tilldelas för sin individuella storhet.   Ligan meddelade sina tre All-NBA-lag. Stephen Curry, Kevin Durant och Draymond Green var namngivna för ett lag. Klay Thompson fick också röster, men fick inte namnet på ett lag.   Curry och Durant namngavs till det andra laget. Curry fick 93 andra platser röster, men han fick också en första pla..
06/05/2017
Jazzen spelade bra för tre fjärdedelar av deras Game 2-förlust för de Golden State Warriorsna, basket inspirerade tröjor som överträffade sin motståndare 89-82 över den spänningen.   Det skulle ha varit bra för jazzen om de inte föll bakom 18 poäng under första kvartalet.   Långsamma start har befuddled Utah genom hela sitt säsongslopp. Jazzen var tillräckligt bra, fjädrande och explosiv nog att övervinna dem mot Los Angeles Clippers i första..
03/05/2017
  Charlotte Hornets håller den 41: e övergripande valet i den andra omgången av 2017 NBA Draft. Med den laddade utkastsklassen som Basketkläder online kommer in i NBA i sommar kommer det säkert att vara några diamanter i det grova som ett lag kommer att hitta sent i andra omgången. Även om Charlottes frontkontor inte har lycka till i utkastet under de senaste åren, finns det många intressanta utsikter att välja från denna offseason.   Hornets har in..
LeBron James Stephen Curry Russell Westbrook James Harden Chris Paul Kevin Durant Kyrie Irving Klay Thompson Kawhi Leonard Paul George Dwyane Wade Carmelo Anthony Dirk Nowitzki Anthony Davis