Utah Jazz noter: Långsamt börjar fortfarande haunting Jazz; Geor

Jazzen spelade bra för tre fjärdedelar av deras Game 2-förlust för de Golden State Warriorsna, basket inspirerade tröjor som överträffade sin motståndare 89-82 över den spänningen.
 
Det skulle ha varit bra för jazzen om de inte föll bakom 18 poäng under första kvartalet.
 
Långsamma start har befuddled Utah genom hela sitt säsongslopp. Jazzen var tillräckligt bra, fjädrande och explosiv nog att övervinna dem mot Los Angeles Clippers i första omgången. Krigarna är dock mycket bättre än Clippers. Och jazzen inser snabbt att de inte kan slå Golden State utan 48 minuters toppkorg.
 
"Det dränerar definitivt", säger Jazz framåt Gordon Hayward. "Jag tror att allt stammar från hur vi kom ut ur portarna. Du gräver ett stort hål för dig själv. Vi spelade bra efter det, men det är svårt. Det är svårt att slå tillbaka hela vägen och fortsätta."
 
På torsdagen drog jazzen så nära som sex poäng till Warriors och hade en potentiell 3-pekare i luften som skulle ha skurit underskottet till tre punkter. Men jazzen sprang ur gas längs sträckan, och mycket berodde på att de var tvungna att betala så mycket energi bara för att komma tillbaka till spelet.
 
"Du ser många lag där du kämpar hela vägen tillbaka och du vet att du är nära," sa Hayward. "Men du kommer upp lite kort, särskilt på vägen."
 
Det uppenbara botemedlet är att starta ett spel bättre. Jazzen vet det här, men de visste också det här mot Clippers och det gjorde inte mycket av skillnad.
 
Jazzen hoppas att en förändring av arenan kommer att hjälpa. Serien skiftar till Vivint Smart Home Arena för Game 3 på lördagskvällen, och båda lagen förväntar sig en raus atmosfär. Men jazzen måste utföra bättre, göra sina öppna skott och försvara krigarena bättre från början. Eller som centrum Rudy Gobert sa, Jazz måste "spela arg".
 
"Jag tror att vi måste starta spelet bättre," sa Utah-tränaren Quin Snyder. "Förhoppningsvis kan vi göra det hemma. Men vi vill också försöka vara framme i slutet. Om du inte börjar bra klättar du uppåt i strid. Jag tror att det betyder att du är mer aggressiv på brott. Det är inte så att de verkligen kapitaliserar å andra sidan. "
 
Hills status oförändrad
 
Statusen för Utah Point Guard George Hill är fortfarande osäker på Game 3, säger Jazz.
 
Hill missade torsdagens spel 2 med en öm tå, och Shelvin Mack började på sin plats. Det var det första eftersäsongsspelet Hill har missat. Jazz tränade inte på fredag, men de tittade på film. Planen är att Hill ska vila tån och laget kommer se hur han känner sig närmare speltiden lördag.
 
Tillsammans var torsdagen den 31: e födelsedagen i Hill.
 
"Vi såg filmen idag. Vi träffade. Ett par killar gjorde lite arbete på domstolen, några skott, några frikastar saker som så," sa Snyder. "De flesta av killarna gjorde inte, särskilt de killar som spelat tunga minuter. Vi kommer att veta mer imorgon. George gjorde Utah Jazz basketlinne nba uppenbarligen ingenting i dag. Vila är vad han behöver. Vi ser hur han känner på morgonen . Det finns ingen anledning att ändra någonting med hänsyn till vår förväntan om huruvida han är redo att spela. "
 
Ingles, Hood kommer upp kort
 
Jazz behöver mer från Joe Ingles och Rodney Hood. De två är en kombinerad 13 av 35 från fältet i serien, vilket lägger mycket offensiv stress på Gordon Hayward. Båda har vridit sig för att försvara Klay Thompson, som rör sig utan bollen såväl som någon i ligan. Det defensiva uppdraget kan få konsekvenser för deras brott. Men jazzen kan inte slå krigarena om inte duonens nummer förbättras.