Rockets Jeff Green vill redan stanna i Houston på lång sikt

Jeff Green har bara spelat fem matcher för Houston Rockets.
 
Men veteran framåt har blivit förälskad av franchisen Houston Rockets basketkläder, och han hoppas göra Houston till sitt hem under överskådlig framtid.
 
Green sa att han och hans fru är nöjda i Houston. Han lovordade också staden för vad den har att erbjuda både ur ett basketmässigt perspektiv såväl som ett personligt perspektiv.
 
Green tecknade ett 10-dagars kontrakt med Rockets tillbaka den 18 februari, och Houston har sedan tecknat honom till en garanterad affär under resten av säsongen.
 
33-åringen är i genomsnitt 8,4 poäng och 3,0 returer i sin korta stint med raketerna medan han också skjuter nästan 53 procent bortom bågen. Green kämpade för att få det att gå offensivt mot Boston Celtics på lördag kväll (bara 1 av 5 från fältet), men han lägger till två kvarter i det defensiva slutet.
 
Houston räknar fortfarande ut sina rotationer när de köper in den "lilla bollen" -strategin, men Gröns profil kan göra honom en idealisk passform för bänkenheten.
 
Grönt kan sprida golvet samtidigt som det ger defensiv mångsidighet, och han är den typen av atletisk vinge som raketerna verkar gilla.
 
Huruvida Houston är villiga att förbinda sig till Green som en del av deras framtid är en annan fråga, men han verkar vara nöjd med sin nuvarande situation.