Rockets Danuel House frossar i första efterseasonens erfarenhet

Efter veckor där Danuel House Jr., såg fram emot sin första playoff-upplevelse, efter alla råd i form av strängriktningar han hade fått från Rockets veteraner när han förberedde sig, fann han mest spel i Game 1 på söndagen för att vara en bra tid.
 
"Det var roligt," sa House. "Det var en annan atmosfär för mig. Jag ville bara se till att jag bidragit på ett väsentligt sätt defensivt och bara låt mina brott komma när som helst. För mig handlade det bara om att vara i rätt defensiv rotation. Det här är mästerskapstid Vi måste sluta för att vinna spel. "
 
Däremot återvände han till sin njutning som tycktes vara mer än Rockets 32-poängsvinst.
 
"Det är kul. Det var roligt," sa House. "Det är högkvalitativt basket och killar konkurrerade. Det är alltid roligt att gå ut och bara tävla."
 
House började långsamt och gjorde 1 av sina första 6 skott. Men med ett par fjärde kvartalet 3-pekare och en baslinjedrivning till en slam, hjälpte han till att göra spelet till en utblåsning.
 
"Jag är bara säker på att jag kan sprida golvet, så James (Harden) kan komma ner på banan om han vill och kasta CC (Clint Capela), lob eller CP (Chris Paul) kan orka det eller gå ner lane och göra ett extra pass, "sade House. "Så det är jättekul att vara en bidragsyter till ett lag som det här är så bra."