Lakers Guard Dion Waiters sätter Twitter Ablaze After Debut

Dion Waiters gjorde sin efterlängtade Los Angeles Lakers debut på torsdagen under lagets första undersökning i Orlando mot Dallas Mavericks. Snabbavtryckaren skyddade inte.
 
Servitörer påverkade tidigt på spelet och slog två av sina tre första skott, inklusive en summer som slog trepekaren under första kvartalet. Servitörer fick sju poäng på sex minuter och "Waiters Island" återvände på att Twitter brändes efter hans starka start.
 
Servitörer slutade 3-av-7 i matchen på 13 minuter spelade. Han lade till tre returer och en assist. JR Smith, som Lakers signerade för att ersätta Avery Bradleys spelplan, spelade inte under första halvlek. Han spelade en bra bit under andra halvlek, men loggade 14 minuter. Smith fick sex poäng - inklusive en sen trepekare - och hade ett par assists och en stjäla. Han var den värsta i laget på minus 16, men det var inte helt hans fel med Lakers-stjärnorna på sidan för andra halvlek.
 
Lakers signerade Waiters i mars, strax innan säsongen gick på vent. Servitörer hade spelat i bara tre matcher för Heat innan de landade med LA, så Lakers spelade det långsamma spelet för att göra honom redo för action. Men tack vare COVID-19, som slutade bli månader senare och nu ser Waiters och resten av Lakers ut för att slå av lite rost innan de förföljer franchisens 17: e NBA-mästerskap.