Hawks "Prince" ett sätt bort "från avkastning

Taurean Prince är osannolikt att återvända till januari, enligt Hawks coach Lloyd Pierce.
 
Starten lilla framåt har missat de senaste åtta spelen med en vänstra fotledning. Han har också uteslutits för onsdagens match mot Pacers. Prince var planerad att bli utvärderad tre veckor efter hans skada, lidit 3 december mot Warriors. Han har just återvänt till domstolen för ljusskytte.
 
"Han är fortfarande ett sätt borta," sa Pierce onsdag. "Han har inte gjort någon låg effektaktivitet. Jag tror att vi ska titta på honom efter nyår. Det är den säkraste insatsen. "
 
Hökarna har två vägspel nästa vecka, vid trollkarlarna den 2 januari och vid tjurarna den 4 januari.
 
Hawksna kommer sannolikt att få startkraften John Collins tillbaka mot Pacers. Han saknade söndagens seger över kolvarna med en vänstra fotledning. Han är listad som tvivelaktig, men gick igenom hela skytteln onsdag.
 
"Jag tror att han kommer att vara bra att gå," sa Pierce. "Han gick igenom alla shootaround, vilket var 45 minuter och han får fortfarande jobb. Med två dagar (för semestern) var han i Florida, det var inte mycket för oss att se, så det var viktigt för oss att se honom. "
 
Collins är en välkommen retur eftersom han har haft en dubbel-dubbel i åtta av de senaste nio spelen.
 
Hawksna kommer också sannolikt att få nyvinning Omari Spellman tillbaka onsdag. Han har saknat de åtta åtta spelen med höger höftsårhet. Han är listad som sannolikt efter att ha fått sitt första 5-på-5-domstolsarbete onsdag. Pierce sa att Spellman inte har lyckats få det sista steget till det sista steget i hans återkomst eftersom laget var på vägen och inte hade tillräckligt med spelare för en 5-on-5 scrimmage.