Gud in i Lakers nya signeringsmål

Los Angeles Lakers hade ett mycket stort gratisagentprogram sommaren 2018, med LeBron James och Paul George båda som kända spelare att driva. Men den senaste tidens gång avslöjade att Lakers utöver dessa två spelare, men också DeMarcus - kusiner som ett nytt jagtmål.
 
Lakers jaga kusiner är det en mycket bra anledning, han är en av de mest omfattande centra i ligan, är extremt sällsynt i ligan, båda kan rösta på tre punkter, men också i efter storm. Under tiden är kusiner fortfarande en mycket bra passerare, så att han blir en mycket viktig offensiv kärna till ett lag.
 
Naturligtvis föddes kusinerna med prickiga attribut, och som ledare gjorde hans temperamentminne det svårt att få ett lag tillsammans, så vad hade hänt med ett ungt lag som Lakers? Hur mycket prestanda är lite oroliga. Detta lockerum "cancer" rykte är tydligen inte den bästa kandidaten, men det är obestridligt att hans överlägsen talang. Lakers plan är att introducera kusiner samtidigt, då James eller George lockade till Los Angeles, så att Lakers direkt kan hoppa till topplaget med effekten av mästerskapets styrka.
 
Till ett mycket ungt lag som Lakers, vill locka James och George att gå med är fortfarande lite svårt, trots allt är dessa två stjärnor målet för mästerskapet, Lakers är för unga, den totala styrkan kan inte uppfylla detta krav . Men om kusinerna kan gå med i Lakers, är James och George utan tvekan en stor attraktion, de sätter upp ett rött trångt lag möjligheten till förbättring.
 
Kusinerna i genomsnitt 25,4 poäng, 12,7 returer, 5,1 hjälper, 1,6 stjäl och 1,6 block per spel denna säsong. Det är en extremt mångsidig spelare som oundvikligen kommer att göra honom till en viktig aktör på 2018-marknaden för friagenter som jagas av lag.
 
Samtidigt har Lakers-serien också problem att lösa, Julius-Randle blir en begränsad friagare i sommar. Teamet hade inte för avsikt att lämna honom, alla typer av ryks rykten har varit The Lakers började kasta honom hyllorna är redo för handel.
 
Lakers mål är att introducera en superstjärna 2018, så lagets huvudsyfte är att rensa lönutrymmet. Med tanke på att Randle skulle bli en begränsad friagent, kommer han sannolikt att få värdefulla kontrakt från andra lag när Lakers inte kommer att välja att matcha kontraktet. För att förhindra att Lakers äntligen fick ingenting, tänker de bara handla Randle out.
 
Naturligtvis är allt inte absolut. Enligt insiders väljer Lakers att behålla honom om Lakers misslyckas med att handla Randle efter handelsfristen. Mest sannolikt att stanna är att Lakers misslyckades i kusinerna, de är också i fjärde platsen för att få en person som kan hålla fast vid scenen. När allt kommer ifrån lönehänsyn måste Randalls lön vara betydligt lägre än kusiner.