Golden State Warriors bör vara försiktig med dessa tre faror med

Golden State Warriors sitter för närvarande i botten i NBA-ställningen, med en rekord på 5-22. Under mycket av den tidiga delen av året hade tränaren Steve Kerr sitt korthandta, unga lag som kämpade hårt bara för att komma till kort vid det sista hinderet. Det var det ideala manuset för ett tanklag. Ungdomarna visade hjärta och lärde sig några lektioner. Samtidigt väntade Steph Curry och Klay Thompson i vingarna för nästa år, för att få åtföljas av några av de framstående utövarna från i år och ett högt lotteriplikt tjänat från alla dessa förluster.
 
Men under de senaste veckorna har manuset tagit en tur till det värre. Warriors förlorade kraftigt mot hökarna och sedan för hornets på vägen, innan de lyckades släppa spel hemma till Grizzlies, och till och med för de låga Knicks, trots saknade kroppar som återvände till lineupen, inklusive deras pris sommarförvärv, D 'Angelo Russell.
 
På den ljusa sidan innebar det att Warriors har ett lås på den nedre platsen för tillfället basketlinne. Men det finns verkliga faror att utesluta enbart till en sådan strategi. Här är tre av de största farorna.
 
Det finns en tanke på att det inte spelar någon roll hur förlusterna kommer, så länge de hjälper de pingpongbollar. På lång sikt är det inte viktigt. Men det är inte bra för ett ungdomligt lag att bli upprepade gånger slagen av ligans värsta sidor. Demoralisering börjar, ansträngningen börjar glida och tränaren börjar bli inställd. Ingenting gör för kemi som att förlora. Innan du vet det blir alla dessa utvecklingsminuter mer skadliga än positiva.
 
De tidiga spelen väckte hopp och hjälpte till att bygga en viss tro. Den unga vaktlistan behövde bara utföra bättre längs sträckan, och de kunde bidra till ett vinnande lag. Den senaste sträckan är den typ av basket som kan tömma ditt förtroende.
 
Den här veckan ser krigerna kungarna och pelikanerna på Chase Center, inklämda runt en resa till Portland. Kanske kommer det att finnas tecken på liv. Om inte, kan saker och ting bli riktigt ful de närmaste månaderna. Och även om det hjälper deras lotteriodds är det inte nödvändigtvis bra.