Daryl Morey säger att raketer kommer att ha en flexibel plan för

Houston Rockets general manager Daryl Morey säger att franchisen kommer att ha en flexibel plan för att vila James Harden, Russell Westbrook och andra viktiga veteraner nästa säsong.
 
Morey säger att målet för varje lag är att ha sina bästa spelare färska för slutspelet. Rockets har titeln ambitioner och kommer att behöva Harden, Westbrook, Eric Gordon, PJ Tucker och Clint Capela friska för efterårsperioden.
 
För att det ska hända kommer Rockets troligen att behöva ladda hantera några killar under den ordinarie säsongen.
 
Russell Westbrook kommer från två säsongsoperationer, det ena på knäet och det andra på fingret. Den tidigare MVP säger att han är 100 procent och redo att gå för nästa säsong.
 
Det kommer att bli svårt att ladda hantera Westbrook eftersom han är en hård konkurrent som inte tycker om att sitta ut spel. Rockets kommer förmodligen att samordna med Westbrook och hans läger under hela säsongen när det gäller vad som är det bästa sättet att hantera Westbrooks kropp så att han är i bästa skick för säsongen.
 
James Harden var tredje i ligan förra säsongen på minuter per match. Westbrook blev fjärde. Det är lätt att se varför Daryl Morey och Rockets vill se till att de är smarta med Harden och Westbrooks minuter och arbetsbelastning under ordinarie säsong.