Cleveland Cavaliers sophomore överraskning: Kan Kay Felder bryta

Cleveland Cavaliers utarbetade Kay Felder i andra omgången förra säsongen Basket Tröjor. Efter ett underwhelming rookieår, kan han bryta ut i sin sophomore säsong?
 
Med den 54: e valet i 2016 NBA-utkast blev Kay Felders NBA-dröm en verklighet. Standout från Oakland Unversity utarbetades av de regeringsmästare, Cleveland Cavaliers.
 
Tekniskt var Felder utarbetad av Atlanta Hawksna och handlades sedan till Cavaliers för kontanter på utkastskväll vilket tyder på att han förmodligen var vald av kavallerierna och bara plockades av hökarna. Handel plockar för kontanter verkar vara en trend som Golden State gjorde det denna säsong och förvärvade Jordan Bell, en mycket bra allround spelare från Oregon.
 
Felder såg golvet i 42 spel för Cleveland Cavaliers. Hans årstid var mycket skakigare än det. Felder hade 10 poäng av att tilldelas och återkallas till Cavaliers D-liga-affiliate, Canton Charge. För Cavs, Felder i genomsnitt bara 4,0 poäng per spel, men han gjorde i genomsnitt en anständigt imponerande 15,5 poäng per 36 minuter. I Oakland var Felder en högvolymskytt, men den noggrannhet som visas i NBA är annorlunda än hans kollegiala motståndare.
 
Felder kommer in i Cleveland Cavaliers basketlinne nba sin sophomore säsong med ett chip på hans axel. Medan Charge var Felder var hans gamla själv dominerande och tog över spel. Detta måste börja översättas till NBA. Med det sagt, låt oss ta en blast till det förflutna och se hur spelarna hans storlek har faired i sina senare kampanjer.